Privacy beleid

St. Tribal Cultural Heritage in India Foundation doet niet aan profilering van bezoekers op haar website. 

Externe links

De aanwezigheid van een link naar websites beheerd door een derde partij is uitsluitend bedoeld voor informatie doeleinden en impliceert geenszins een goedkeuring door of aanbeveling van St. Tribal Cultural Heritage in India Foundation.

Cookies en soortgelijke technologieën

Op een aantal onderdelen van de website, bijvoorbeeld waar YouTube-filmpjes worden getoond of waarbij een actievoerder zelf een embed code heeft toegevoegd, kunt u nog wel third-party cookies aantreffen (kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen). Deze kunnen wij niet blokkeren. We adviseren u een adblocker te gebruiken.

Websitestatistieken

Websitestatistieken zijn alleen bedoeld om onze website te verbeteren en af te stemmen op de voorkeuren van haar bezoekers. Onze server verwerkt alleen gegevens verstrekt door het gebruik maken van onze website:

  • Locatiegegevens
  • Hoe vaak een bepaalde pagina bezocht wordt
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Omdat de bescherming van persoonlijke gegevens hoogste prioriteit heeft worden deze anonieme gegevens alleen gedeeld als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Onze server zal gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld.

Beveiliging

Onze website is gehost bij lientje.com en maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

St. Tribal Cultural Heritage in India Foundation neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mochten daar toch aanwijzingen voor bestaan, neem dan gerust contact met ons op via onze contact pagina.

English

Privacy policy >>