Op deze website wordt geen profilering van bezoekers toegepast. De aanwezigheid van een link naar websites beheerd door een derde partij is uitsluitend bedoeld voor informatie doeleinden en impliceert geenszins een goedkeuring of aanbeveling door de administrator van deze website.

Cookies en soortgelijke technologieën

Op een aantal onderdelen van de website, bijvoorbeeld waar YouTube-filmpjes worden getoond of waarbij een actievoerder zelf een embed code heeft toegevoegd, kunt u nog wel third-party cookies aantreffen (kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen). Omdat een website deze niet kan blokkeren is het gebruik van een adblocker aan te raden.

Websitestatistieken

Websitestatistieken zijn alleen bedoeld om deze website te verbeteren en af te stemmen op de voorkeuren van haar bezoekers. De hiervoor gebruikte server verwerkt alleen gegevens verstrekt door het gebruik maken van deze website:

  • Locatiegegevens
  • Hoe vaak een bepaalde pagina bezocht wordt
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Omdat de bescherming van persoonlijke gegevens hoogste prioriteit heeft worden deze anonieme gegevens alleen gedeeld als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Deze server zal gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens worden verzameld.

Beveiliging

Deze website is gehost bij lientje.com en maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. De administrator van deze website neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mochten daar toch aanwijzingen voor bestaan, neem dan gerust contact op met de administrator.

English

Privacy policy >>